Een bedrijfslogo en grafisch design in Mechelen

Persoonlijke aanpak

Desktop publishing

Rebranding bedrijven

Wil jij een bedrijfslogo laten ontwerpen met behulp van grafisch design in Mechelen? Spring dan gerust eens binnen bij CombiMaison. Met een sterk logo overtuig jij klanten om voor jouw bedrijf te kiezen en zorg je ervoor dat mensen jou gemakkelijk herkennen. Wie op zoek is naar de geschikte kandidaat voor een logo-ontwerp is meer dan welkom in ons bureau in Mechelen.

 

Mail ons Bel ons

Jago Projecten

Waarom is een bedrijfslogo en grafisch design belangrijk voor jouw zaak?

Als grafisch bureau zijn wij trots op wat we ontwerpen en creëren voor onze klanten. Reken op ons voor logo-ontwerp, het ontwerpen van visitekaartjes, het creëren van een grafische folder, en nog veel meer. Een bedrijfslogo maakt deel uit van de huisstijl die we voor jouw bedrijf ontwerpen met behulp van grafisch design. Enkele zaken waar wij rekening mee houden bij een logo-ontwerp zijn:

  • Gebruikmaken van conceptuele pictogrammen
  • Spelen met hoofdletters en kleine letters
  • Een slogan kiezen die niet te prominent is
  • Zorgen voor een goede leesbaarheid
  • Evenwicht creëren

Een logo-ontwerp moet tijdloos zijn en daar houden wij rekening mee bij het grafisch design voor jouw bedrijfslogo. We zorgen er samen voor dat jouw bedrijf eruit springt en dat mensen voor jou kiezen!

Vertrouw op een expert

Bij het ontwerpen van een bedrijfslogo maken we gebruik van de hoofdzaken van grafisch design zoals vormen, kleuren en typografie. Op die manier proberen we de essentie van jouw bedrijf te vatten. Je kan ons contacteren via ons e-mailadres leen@combimaison.be of door te bellen naar het nummer 0032 (0)473 73 96 90. Neem een kijkje tussen ons aanbod van diensten en ontdek wat we nog meer voor jou kunnen betekenen.