Huisstijl ontwerpen in Mechelen

Persoonlijke aanpak

Desktop publishing

Rebranding bedrijven

Wil je als bedrijf een huisstijl laten ontwerpen door een creatief bureau in Mechelen? Met een unieke huisstijl spring jij eruit tussen je concurrenten en zorg je ervoor dat potentiële klanten voor jou kiezen. We creëren bij CombiMaison samen een sterk visueel beeld rond jouw zaak, waaraan mensen direct zien wie jij bent en wat je voor hen kan betekenen.

 

Mail ons Bel ons

bestelbon

Een huisstijl ontwerpen, hoe werkt dat?

Het belangrijkste van een huisstijl ontwerpen, is het creëren van een bedrijfslogo dat jouw bedrijf direct herkenbaar maakt voor jouw gewenste doelpubliek. Wij werken niet met vaste templates, maar nemen de tijd om jou en je zaak echt te leren kennen zodat we een huisstijl kunnen ontwerpen die echt bij jou past. Een grafisch ontwerper geeft elk project de nodige aandacht zodat we een resultaat kunnen bereiken dat jou en je klanten echt overtuigt. Voor de identiteit van jouw merk moet je bij ons grafisch bureau zijn. De eerste stap bij het ontwerpen van een huisstijl is het bepalen van jouw identiteit en imago. Jij moet bepalen wat je wil uitstralen naar je potentiële klanten en dan kunnen wij dit omzetten in een grafisch ontwerp. Nadien kiezen we een logo voor jou uit en kijken we welke typografie hierbij past. Ook de kleuren van je huisstijl zijn belangrijk, want dit is een van de kenmerken waar mensen jouw bedrijf aan zullen herkennen.

Neem contact met ons op

Onder het ontwerpen van een huisstijl verstaan we vooral de visuele identiteit van jouw zaak, zoals je naam, logo, kleur, etc. Dat zijn allemaal zaken waar wij jou bij kunnen helpen. Neem zeker eens een kijkje tussen de ontwerpen die we reeds maakten voor andere klanten en neem contact met ons op als je de samenwerking wil aangaan. Je kan ons telefonisch bereiken via het nummer 0032 (0)473 73 96 90.