Grafisch design in Mechelen

Persoonlijke aanpak

Desktop publishing

Rebranding bedrijven

Wie grafisch design zegt, zegt CombiMaison in Mechelen. Als je een grafisch ontwerper zoekt, werken wij voor jou een ontwerp uit van begin tot einde. Dat wil dus zeggen dat wij er bij zijn van het eerste idee tot de oplage bij de drukker of het publiceren van het digitaal ontwerp. Als je nog op zoek bent naar een grafisch ontwerper in Mechelen, voor zaken als communiekaartjes of geboortekaartjes, ben je meer dan welkom bij CombiMaison.

Mail ons Bel ons

Gebruik grafisch design voor jouw bedrijf

Grafisch design of grafische vormgeving is een hoofdonderdeel voor de visuele communicatie van jouw bedrijf of merk. Met een duidelijk grafisch design kan jij samen met een grafisch ontwerper een duidelijke huisstijl ontwerpen voor jouw merk. Op die manier kan jij je onderscheiden in je vakwereld en zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen. Met grafisch design kan je bovendien een verhaal vertellen. Door gebruik te maken van tekst en beeld kan jij de boodschap van jouw merk communiceren naar potentiële klanten, bijvoorbeeld met een grafische folder die de essentie van jouw bedrijf vat. Zaken zoals typografie, illustraties en kleuren vallen onder andere onder de taken als grafisch ontwerper. Op ons grafisch bureau kan je een beroep doen als jij hulp zoekt bij het creëren van een design voor jouw bedrijf.

Ontdek de vele mogelijkheden

Naast een merkidentiteit ontwerpen, kan je met grafisch design natuurlijk nog veel meer kanten uit. Alles op vlak van lay-out, zowel in print als digitaal, kan een grafisch ontwerper voor jou regelen. Heb je een creatief project op de planning staan en zoek je nog naar de geknipte persoon om dit voor jou te ontwerpen? Neem dan contact met ons op via het nummer 0032 (0)473 73 96 90 of via het contactformulier.