DTP-drukwerk in Mechelen

Persoonlijke aanpak

Desktop publishing

Rebranding bedrijven

Voor alle vormen van DTP-drukwerk kan je bij CombiMaison in Mechelen terecht. Desktop Publishing omvat het volledige proces waarbij we bestanden, afbeeldingen en teksten op een digitale manier omzetten tot een publiceerbare vorm. Dit kunnen we zowel voor DTP-drukwerk doen als voor digitale ontwerpen.

 

Mail ons Bel ons

grafisch ontwerpen op tablet

Hoe werkt DTP-drukwerk?

Een grafisch vormgever met een expertise in DTP-drukwerk kan voor jou alle technische zaken regelen op vlak van grafisch design. Ons bureau houdt zich bezig met het ontwerpen en voorbereiden van bestanden voor DTP-drukwerk. Drukwerk moet niet enkel mooi zijn, maar ook technisch in orde zijn zodat er een goede printkwaliteit kan gegarandeerd worden. Aangezien we ook DTP-vormgeving doen kan jij bij ons terecht voor het volledige proces. Je komt bij ons met een creatief idee en wij gaan aan de slag met een ontwerp. Nadien kunnen wij dit voor jou uitwerken en gaan we met de technische kant aan de slag. Om een bestand klaar te maken voor DTP-drukwerk zorgen we ervoor dat:

  • De kleurscheiding in orde is
  • De beeldresolutie en bestandsformaten kloppen
  • Lettertypen bij de rest van het ontwerp passen
  • We enkele drukproeven uitvoeren om eventuele fouten te corrigeren

Schakel ons in voor jouw projecten

In ons grafisch bureau focussen we ons bij DTP-drukwerk op de drukwerkvoorbereiding van je bestanden zodat je met een eindproduct van goede kwaliteit eindigt. Wij zorgen dat de kleurprofielen kloppen en dat eventuele illustraties en afbeeldingen de juiste resolutie hebben. Ben je nog op zoek naar vakmensen die de technische kant van grafisch design voor jou kunnen regelen? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0032 (0)473 73 96 90 of stuur een e-mail naar leen@combimaison.be. Bekijk ook zeker eens onze andere diensten en wie weet kunnen we nog meer voor jou betekenen.