DTP-vormgeving in Mechelen

Persoonlijke aanpak

Desktop publishing

Rebranding bedrijven

DTP-vormgeving kunnen we voor jou regelen bij CombiMaison in Mechelen. DTP staat voor Desktop Publishing en houdt simpelweg in dat wij als ontwerpers tekst gaan verwerken in een al dan niet bestaand grafisch ontwerp. Daarvoor maken we gebruik van software die hier speciaal voor werd ontwikkeld. DTP-vormgeving is een volledig digitaal gegeven dat we met behulp van een computer of tablet voor u regelen.

 

Mail ons Bel ons

Wat houdt DTP-vormgeving in?

DTP-vormgeving en grafisch design lijken op het eerste zicht sterk op elkaar, maar toch zijn er weldegelijk enkele verschillen tussen beide. Vormgeving met DTP is een onderdeel van grafisch ontwerp, maar focust vooral op de technische kant ervan. Wij focussen ons hierbij vooral op een concrete opmaak van een tekst, ter voorbereiding van DTP-drukwerk of publicatie. Dankzij de komst van DTP-vormgeving zijn er oneindig veel mogelijkheden ontstaan om de vormgeving van een tekst efficiënter uit te voeren. Zo kan je bij DTP bijvoorbeeld grote hoeveelheden tekst consistent en zonder fouten verwerken in eenzelfde lay-out. De focus bij vormgeving met DTP ligt op het leesbaar en aantrekkelijk maken van een tekst, om de aandacht van lezers te trekken én vast te houden. Wanneer je ons grafisch bureau inschakelt voor DTP-zaken, houden wij ons dus vooral bezig met de indeling en structuur van het bestand en het toevoegen van grafische elementen zoals foto’s en illustraties.

Laat de technische kant aan ons over

Dankzij DTP zorgen we ervoor dat jouw publicatie snel in druk kan gaan. We houden ons bezig met de technische kant en zorgen ervoor dat alle afbeeldingen op de juiste manier zijn opgeleverd en dat het bestand de juiste instellingen heeft voor het naar de drukker gaat. Neem vandaag nog contact met ons op als je met een creatief project zit en ervan overtuigd bent dat DTP-vormgeving jou verder kan helpen. Bellen kan via 0032 (0)473 73 96 90 of je kan ons via e-mail bereiken.