Grafisch vormgever in Mechelen

Persoonlijke aanpak

Desktop publishing

Rebranding bedrijven

Ben jij op zoek naar een grafisch vormgever in de omgeving van Mechelen? Dan helpen wij je graag verder bij CombiMaison. Een grafisch vormgever houdt zich voornamelijk bezig met de vormgeving van drukwerk of digitale producten. Dit is echter slechts een onderdeel van ons werk, waar we ons focussen op het bewerken van een idee of schets zodat het naar de drukker kan.

 

Mail ons Bel ons

Wat kan een grafisch vormgever voor jou doen?

Een vormgever kan voor jou elk soort drukwerk opmaken in ons grafisch bureau. Grafisch vormgeven kan je samenvatten als het creatief en visueel vormgeven van ideeën en deze op papier of digitaal ontwerpen. Denk daarbij aan een reclameposter, visitekaartjes maken of een bedrijfslogo ontwerpen. Alles qua digitale ontwerpen of een lay-out op papier kunnen wij voor jou in elkaar steken en daarbij maken we gebruik van maatwerk. Bij ons kan je erop rekenen dat iedereen een origineel en uniek ontwerp krijgt voorgeschoteld. Elke vormgever heeft zijn of haar eigen stijl en als je benieuwd bent naar de onze, kan je altijd eens een kijkje nemen tussen onze ontwerpen. Wij bieden verschillende diensten aan, dus de kans is groot dat waar jij ook naar op zoek bent qua vormgeving, wij het voor jou kunnen ontwerpen. Wil je geen nieuw ontwerp, maar zoek je iemand die tekst kan verwerken in een bestaand grafisch ontwerp? Dan kan je ons ook inschakelen voor jouw DTP-vormgeving.

Schakel ons in voor jouw projecten

Een grafisch vormgever houdt zich bezig met design en ontwerpen, dus als jij met een creatief project bezig bent waarvoor je nog een specialist zoekt, mag je altijd bij ons aanbellen. Je kan contact met ons opnemen via het nummer 0032 (0)473 73 96 90 of ons bereiken via het e-mailadres leen@combimaison.be.